Na dovolenou v Turecku, na Blízkém Východě nebo na Balkáně nemusíte vzpomínat jen s albem fotek. Přivezte si filo těsto jako suvenýr a připravte si dezert z Osmanské říše, baklavu!
...
Azuki nebo mungo. Pod exotickými názvy se ukrývají luštěniny, které by vaší pozornosti neměly uniknout: drobné fazolky totiž obsahují obrovské množství zdraví prospěšných látek. Proč na ně v Asii nedají dopustit a jak si je můžete jednoduše...
Na víkend v Kodani, která je známá svou úžasnou gastro scénou, jsem se vydala s dlouhým seznamem podniků a už předem mi bylo jasné, že do většiny z nich nestihnu zavítat. Přesto jsem tu objevila osm fantastických míst, jejichž návštěvu vám...
Kdo by nemiloval chili – ať už s masem (chili con carne) nebo bez (chili sin carne). Úplnou dokonalost z něj vytvoří správné podávání a přílohy. Věříte, že může chili chutnat pokaždé jinak, když k němu budete servírovat různé doplňky? Z...
Už jste někdy slyšeli například názvy hákarl, chačapuri, casu marzu? Pokud jste zvídaví milovníci netradičních chutí, pak je tu pro vás náš kvíz. Vyzkoušejte si, jak dobře se vyznáte v krkolomných názvech! Třeba vás překvapí, kolik...
Nutella slaví své 60. narozeniny limitovanou edicí sklenic. Ty jsou k dostání v deseti variantách a představují hrdiny, které najdete i mezi svými přáteli a rodinou. Pokud si nevyberete z variant dostupných na trhu, můžete si na webu...